• Lorem ipsum

We hebben bij Game Supplier vijf methoden waarop je kan betalen. Bekijk ze hieronder.

iDEAL

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Dit is de gemakkelijkste manier van betalen op het internet. iDEAL kan direct gebruikt worden als je internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.

PayPal

PayPal is een betaalmogelijkheid waarmee je met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunt ontvangen en verzenden. Het is met PayPal ook mogelijk om je bankrekening of creditcard te koppelen. Naast online via je pc kan je uiteraard ook mobiel via je telefoon of tablet met PayPal winkelen en betalingen doen.

Overboeking

Je kan ook kiezen voor een overboeking. Dit houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Game Supplier overmaakt. We willen je vragen om het ordernummer in de beschrijving te vermelden.

Rekeninginformatie:

Naam: Game Supplier
IBAN: NL10 ABNA 0812 6209 84

Natuurlijk is dit niet de snelste manier van betalen. Hou daarom wel rekening met twee tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling dezelfde dag nog.

Bitcoin

Het betalen met bitcoins is zo gemakkelijk als het versturen van een email. Om bitcoins over te kunnen maken naar een andere gebruiker heb je een ontvangstadres nodig. In de praktijk komt het neer op het invullen van het adres van de ontvanger, het invullen van de hoeveelheid bitcoins die je wilt versturen en klikken op verzenden.

Bancontact

Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact. Geen gedoe meer met bankkaarten of digipass. In webshops die mobiel betalen met Bancontact aanbieden, betaal je voortaan snel en eenvoudig tot €500 per transactie.

Een betaling met de app is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig. Zoals je dat van een Bancontact-betaling gewend bent. Scan, pin, klaar. Iedereen met een Bancontact-kaart kan de app installeren en gebruiken. Betaal nu mobiel in steeds meer webshops, waar en wanneer je maar wil.